Over Cattery Boerling’s Estate

Zoals gezegd zijn we een kleine cattery, wij hebben momenteel 6 poezen, waarvan 2 castraten en 1 castraat kater en alles woont gezellig bij ons in huis bij elkaar. Ze kunnen ook in onze afgezette tuin heerlijk genieten van de buitenlucht. Onze poezen mogen eens per jaar een nestje hebben. Samen met mijn man en kinderen genieten we heel erg van het kleine grut. Wij hebben alleen in het najaar nestjes

Raya met kitten

Onze katten worden jaarlijks gescreend op erfelijke afwijkingen zoals HCM en PKD.
Onze poezen bevallen en groeien op in de woonkamer. Het grote voordeel is dat de kittens van jongs af aan wennen aan de geluiden in de woonkamer, en dat kan gezellig druk zijn bij ons.

Als de kittens ongeveer 5 weken zijn mogen de nieuwe baasjes kennismaken met hun, het zijn dan inmiddels al echte katjes, zo kunnen ze ook beter beoordelen op hun karaktereigenschappen.

KittenDe kittens mogen verhuizen op een leeftijd van 13 weken, als ze hun inentingen hebben gehad. Ze worden meerdere malen ontwormt en de laatste keer op de dag van vertrek. Onze katten zijn vlovrij, we behandelen ze regelmatig met druppels, dus ook de kittens zijn vlovrij. Onze dierenarts checkt de kleintjes 2 keer, of ze gezond zijn, de balletjes ingedaald zijn en dergelijke. De kittens krijgen een stamboom van de NRKV.

Wij werken met een koopcontract, dit geeft duidelijkheid naar ons en de nieuwe eigenaren. Tevens werken we met een reserveringscontract met aanbetaling, uit ervaring is helaas gebleken dat sommige nieuwe baasjes te makkelijk een optie op een kitten nemen.

Voor vragen, opmerkingen of belangstelling voor een kitten, stuur ons een e-mail.