Boerling's Estate Feline

Feline is een chocolate point poesje en dochter van Nora. We waren niet van plan een dochter van Nora aan te houden, we hadden immers Oréo al, maar Onyx krijgt maar geen geschikt kitten en als je dan zo'n leukerd in je nestje krijgt dan moet je die toch houden.

 

Het verhaal van Feline

Het is een rommelig jaar met de katten, ik wil heel graag een kitten van Onyx aanhouden maar in 2018 krijgt ze een choc tortie poesje en eigenlijk zou ik dan liever een driekleur willen, dus dat laat ik over gaan. Begin 2019 krijgt Onyx weer een nestje, maar nu een zwart wit kitten, en die heb ik al in Oréo, en ik had op een point kitten gehoopt. In de zomer van 2019 laat ik Onyx nog 3 keer dekken, dat zal haar laatste nest worden, maar dan blijkt ze niet langer vruchtbaar te zijn. Daar gaat mijn droom om een kitten van haar aan te houden. Begin oktober krijgt Nora een nestje en hier wil ik niet uit aanhouden, ik heb immers Oréo al van haar, maar dan zit er 1 point poesje in het nestje, en wat voor een poesje. Een sneeuwwitte vacht met een mooie choc kleur, tja dan ben ik toch verkocht. Ondanks dat ik het niet van plan was, heb ik nu ineens weer een leuk point meisje erbij.
Wij zullen met Feline veel gaan showen, qua fokplannen hebben we nog geen idee, maar ze is ook nog jong, dus dat komt tzt wel.

Feline is een dochter van Nora, een achterkleindochter van Onyx en Lucifer, maar ook onze stammoeder Yeti zit in haar lijn. We hopen dat ze ooit een nestje met Boerling's Estate Jimmy mag krijgen zodat een evt. kitten ook Raya en Amaya in haar lijn heeft en alle lijnen weer samen komen.

Feline is een ontzettend lieve kat, die ons altijd opzoekt. Inmiddels is Onyx haar moeder geworden, Nora kijkt niet meer naar haar om. Ze is nog lekker speels, maar natuurlijk ook heel erg jong. We hopen dat ze grote vrienden met haar halfzusje Sterre mag worden.