Boerling's Estate Oréo

Oréo is een zwart wit poesje dat point draagt en uit eigen lijnen komt. Oréo is een echte mensen kat die van aandacht houdt. Ze heeft een ontzettend mooie bouw en we dromen ooit met haar mooie bicolorpoint kittens te fokken.

 

Het verhaal van Oréo

In 2015 wordt onze droomkleur bicolorpoint erkend en dat betekend dat we onze focus hebben verlegd van de klassieke points en tabby points naar points met wit. Een kleur die vanaf het begin van onze cattery onze droomkleur is, maar daarvoor nooit mocht. Begin 2018 hebben we zowel Nora als Onyx zwanger van een bicolor kater en als er een mooi poesje uitkomt willen we graag hier verder mee. Als eerste wordt het nestje van Onyx geboren en hoewel hier een schitterend choc tortie poesje inzit, kunnen we daar niet verder mee. Exact 2 weken later wordt het nestje van Nora geboren met maar liefst 2 bicolor meiden, ik ben op slag verliefd op Oréo. Ze heeft een schitterende kleur verdeling van het zwart op wit, witte poten, een wit gordijntje en dan het leuke vlekje op haar kin. Haar tekening is geschikt voor evt bicolorpoints, die moeten nl. geen kleur op de pootjes hebben, alleen op staart en kopje en een mooi gordijntje hebben.

Oréo is een dochter van Nora, een achterkleindochter van Onyx en Lucifer, maar ook onze stammoeder Yeti zit in haar lijn. We hopen dat ze ooit een nestje met Boerling's Estate Jimmy mag krijgen zodat een evt. kitten ook Raya en Amaya in haar lijn heeft en alle lijnen weer samen komen.

Oréo is een ontzettend lieve kat, die ons altijd opzoekt, maar ook de verbindende factor tussen de andere katten in huis is. Ze heeft 2 moeders, Nora en Onyx, omdat die haar samen hebben groot gebracht. Maar Oréo kan ook heerlijk spelen met Iza, die verder geen kattevriendjes heeft, maar hiervan leert en daardoor ook meer met de andere katten omgaat.